Wat doen wij

Wij bouwen bruggen. Bruggen tussen de menselijke wereld en de systeemwereld. Dat doen we mét de doelgroep waar we het voor doen. Dan werkt het in de praktijk ook echt. Wel zo fijn.

We koppelen de techniek van vandaag (en morgen) aan problemen die mensen nu hebben. We slaan het plat, tot het niet platter kan. Daarmee sluiten we aan op de behoefte van degene die het moet gebruiken.

Kindpakket.nl
Makkelijk en eenvoudig een aanvraag doen voor schoolreisje, sport of cultuur.

Waarmoetikzijn.nl
Snel op de juiste plek waar je moet zijn. Weet je het echt even niet meer? Met 3 muisklikken vind jij je weg of gaat iemand samen met je kijken wat jij nodig hebt.

MijnIntake
Snel, eenvoudig en betrouwbaar een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Vanuit dit overzicht kunnen vervolgacties zoals budgetbeheer of schuldhulpverlening snel ingezet worden. Een financiële APK.

Schuldoplossen.nl (bètaversie)
Makkelijk en snel toegang tot schuldhulpverlening? Wij zorgen er voor.

Projecten
Wij hebben veel kennis van armoede en schuldenproblematiek. Ook gerelateerd aan gezondheidsvraagstukken. Vanuit die combinatie kunnen wij als projectmaker, kwartiermaker en/of beleidsmaker binnen uw gemeente of organisatie het verschil maken. Praktisch, snel en werkend.